Yhteystiedot

Asiakaspalvelumme

Ota yhteyttä asiakaspalveluume

– jos haluat lisätietoja Kuopiossa 21.1.-23.1.2016 järjestettävän pelitapahtuman Kuopion PeliExpon aikatauluja, lipunmyyntiä ja ohjelmaa koskien
– jos haluat tilata meiltä Kuopion PeliExpon esitteen, josta selviää tapahtuman tarkka ohjelma aikatauluineen sekä järjestämispaikkoineen
– jos haluat lisätietoja luennoitsijoista sekä luentojen sisällöistä
– jos haluat osallistua tapahtumaan näytteilleasettajana
– jos haluat myydä pelejä tai oheistuotteita tapahtumassa
– jos haluat myydä ruokia tai juomia tapahtumassa
– jos haluat osallistua cosplay-kilpailuun
– jos haluat ostaa lippuja Kuopion PeliExpo-tapahtumaan esimerkiksi yrityksesi työntekijöille; asiakaspalvelun kautta ostettavien lippujen minimimäärä on kymmenen kappaletta
– jos haluat varata myyntipaikan tapahtuman pelikirppikseltä
– jos haluat osallistua peliturnaukseen
– jos haluat lisätietoja pelimusiikkikonsertista
tai
– jos haluat tilata englanninkielisten luentojen rungon suomenkielisenä etukäteen.

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista tiistaihin kello 10-15, keskiviikosta torstaihin kello 9-17, perjantaisin kello 10-17 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-15. Voit soittaa asiakaspalveluumme sen aukioloaikoina numeroon +358 0987654321. Jos puheluissa on ruuhkaa, jätä viesti äänimerkin kuultuasi, niin asiakaspalvelijamme palaa asiaan mahdollisimman pian! Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteella kuopio@peliexpo.fi . Kerrothan viestissäsi nimesi, yhteystietosi, joista sinut tavoittaa asiakaspalvelumme aukioloaikoina sekä sen mitä asiasi koskee.

Jos haluat osallistua tapahtumaan näytteilleasettajana, pelien tai oheistuotteiden myyjänä, elintarvikemyyjänä tai kirpputorimyyjänä, kerrothan mahdollisimman tarkasti mitä tuotteita olet myymässä ja millaisen myyntipisteen aiot pystyttää. Jos myyt elintarvikkeita, tarvitset voimassa olevan hygieniapassin, josta tarvitsemme kopion jo ilmoittautumisen yhteydessä. Elintarvikemyyjiltä vaadimme myös allekirjoitetun omavalvontasuunnitelman. Vaadimme tapahtumaan osallistuvilta myyjiltä, kirpputorimyyjiä lukuunottamatta, voimassa olevan Y-tunnuksen. Jos olet tulossa kirpputorimyyjäksi, otathan huomioon, että kirpputorialueella ei saa myydä lainkaan uusia tuotteita! Näytteilleasettajilta vaadimme suunnitelman näyttelytilan sommittelusta ja koosta.

Jos haluat osallistua tapahtumassa järjestettävään cosplay-kilpailuun, kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ikäsi ja yhteystietosi sekä hahmon, joksi aiot pukeutua. Kerrothan myös aiotko käyttää kilpailussa itsevalmistettua vai osto- tai vuokrapukua. Itsevalmistetusta puvusta saa lisäpisteitä tuomariston arvioinnissa. Voit kertoa viestissäsi myös lyhyesti kauanko olet harrastanut cosplayta. Otathan huomioon, että kilpailuun voidaan ottaa vain 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta, joten ilmoittauduthan mahdollisimman pian!

Jos haluat tilata tapahtumaesitteen tai englanninkielisten luentojen suomenkieliset rungot, ilmoitathan meille tarkan toimitusosoitteen. Esite sekä luentorungot ovat maksuttomia, mutta otathan huomioon, että joudumme perimään lähetyksistä viiden euron suuruisen posti- ja käsittelykulun. Toimitamme esitteitä ja luentorunkoja ainoastaan Suomeen. Voit pyytää esitteen tai luentorungon myös sähköisessä muodossa sähköpostiisi. Tällöin toimituksesta ei peritä posti- eikä käsittelykuluja.

Lipunmyynti

Liput Kuopiossa Kuopion Kalakukkoalueen messuhallissa 21.1.-23.1.2016 järjestettävään Kuopion PeliExpoon sekä tapahtumassa järjestettävään konserttiin ja cosplay-kilpailuun voit ostaa messuhallin lippuluukulta, joka aukeaa kaksi tuntia ennen tapahtuman alkua. Lippuluukut sijaitsevat Kuopion Kalakukkoalueen messuhallin itäpäädyssä ja niitä on yhteensä viisi kappaletta jonojen lyhentämiseksi. Tapahtumaan myydään kahta erilaista tapahtumapakettia, joista tapahtumapaketti 1 sisältää pääsyn tapahtumaan sen kaikkina päivinä sekä lipun konserttiin ja cosplay-kilpailuun ja maksaa 35 euroa. Tapahtumapaketti 2 sisältää pääsyn tapahtumaan sen kaikkina päivinä sekä lipun konserttiin ja cosplay-kilpailuun sekä Ianipaikan Sädehallissa ja maksaa 45 euroa. Tapahtumapaketti 2:ta myydään ainoastaan lippukassalla numero 3. Pelialan yritykset voivat ostaa lippupaketteja ryhmille etukäteen. Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä. Jos haluat ostaa tällaisen ryhmän lippupaketin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sen aukioloaikoina joko soittamalla numeroon +358 0987654321 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuopio@peliexpo.fi.

Kuopion Kalakukkoalueen messuhalli

Kuopion Kalakukkoalueen messuhalli sijaitsee 20 kilometriä Kuopion keskustasta itään. Voit saapua messuhalliin Kuopion keskustasta bussilla 34W, 55T tai 89Y. Jää pois Kalakukkoalueen pysäkillä. Matka Kuopion keskustasta Kalakukkoalueen pysäkille kestää noin 20 minuuttia. Messuhalli sijaitsee pysäkkiä vastapäätä. Jos tulet omalla autolla, löytyy messuhallista runsaasti pysäköintitilaa, jonka käyttö on messuvieraille ja näytteilleasettajille maksutonta.